Geplaatst op

Ludiek Huwelijkscadeau

Blijvende herinnering van een prachtige ervaring

Opzoek naar een ludiek huwelijkscadeau welke niet achter in de kast verdwijnt? Laat het pas getrouwde stel kuikens uitbroeden!

Hoe het werkt:

We brengen op een afgesproken datum alle benodigdheden welke nodig zijn om kuikens uit te broeden. Een broedmachine, bevruchte eieren een warmteplaat, 2 kuikens om direct te verzorgen, een kuikenhok, zaagsel en voer, drinkbak en voerbak en een handboek.  Ook is er WhatsApp ondersteuning voor als ze er echt niet uit komen.

De kuikens worden geboren op de 21e dag nadat ze in de broedmachine zijn geplaatst. Na ongeveer 4 weken komen we alles weer ophalen.
Ook word een een clipboard bij geleverd waarop per dag kan worden bijgehouden wie wat doet, en hoe de eieren zich ontwikkelen. Echt een unieke belevenis en blijvende herinnering.

Hoe geef ik dit op de bruiloft?

U reserveert bij ons het Kuiken uitbroeden pakket en krijgt van ons een mooie gift box. We maken met het getrouwde stel een afspraak wanneer de huwelijksreis is afgelopen en ze tijd hebben om het huwelijkscadeau in ontvangst te nemen. De gehele weg zijn we bereikbaar voor ondersteuning.

Wil u meer informatie of direct bestellen, stuur een mail naar info@huureenkip.nl