Geplaatst op

Kuikens uitbroeden

Kuikens uitbroedenkuiken

Inclusief:
Broedmachine
Bevruchte eieren +/- 10
Kuikenhok met warmteplaat, water en voedselbak
Voedsel en bodembedekking
Handboek + WhatsApp ondersteuning

Alvast kuikens tijdens het broeden, kuikens langer verzorgen of je eigen kippen uitbroeden? Je kan in het aanvraag formulier verschillende varianten selecteren, of neem contact op voor maatwerk

We bieden een aantal pakketten aan:

 

 

 

 

Liever het broeden overslaan? We hebben ook kuikenhokken, we brengen dan gelijk een hok met kuikens welke je voor 4 weken mag verzorgen. In overleg  kan langer ook. we nemen alle benodigdheden mee om ze goed te kunnen verzorgen.

FAQ:

Hoe ziet de dagelijkse verzorging eruit?
Water en voer moeten dagelijks worden gecontroleerd. Kuikenhok dient eenmaal per week te worden verschoond.

Mogen we de kuikens uit het kuikenhok halen?
Ja, we moedigen aan om de kuikens eruit te halen. Dit is een aspect van dit educatieve programma dat niet mag worden gemist! Hoe meer je met de kuikens omgaat, hoe comfortabeler het wordt voor jezelf. Ze zullen snel genoeg op je schouder zitten en je volgen in het huis. Zoals bij elk dier, raden we aan de handen te wassen voor en na het aanraken van de kuikens.

Eerste keer kuikens uitbroeden, hoe weet ik wat te doen?
Zodra je het broedpakket ontvangt, sturen we je een handleiding met alles wat je moet weten om een ​​succesvol broed programma te hebben. Van “zorg voor de kuikens” tot “wat te doen op de dag van de geboorte”, het is er allemaal voor u. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via e-mail of onze “WhatsApp Hotline” waar elke huurder toegang toe heeft.

Nemen jullie de kuikens na de verhuurperiode terug?
Ja, we brengen alle kuikens terug en verzorgen ze tot ze oud genoeg zijn om eieren te leggen. Op dat punt gaan ze naar ons kippenhuur-programma en zullen de gezondste en meest verse eieren leveren aan onze huurders. De Haantjes gaan mee in het fok programma voor broedeieren, mochten ze hier niet geschikt voor zijn lopen ze op de weide tot ze volgroeid zijn. Geven ze geen problemen met de andere kippen genieten ze daar van hun oude dag.

Zelf kuikens uitbroeden? Ga naar het aanvraag formulier

Een kippenhok huren inclusief scharrelende kippen en alle benodigdheden?

Zelf iets aanschaffen voor je kippen? We hebben alles van ei tot ei!