Geplaatst op

Kippenhok kopen

kippenhok

Bent u op zoek naar een kwaliteits kippenhok voor uw sier- en/of legkippen? Dan bent u bij Huureenkip.nl op het juiste adres, want wij hebben een uniek kippenhok te koop! Van grote kippenhokken tot kleine kippenhokken, van kippenhokken zonder ren tot met. De kippenhokken zijn stijlvol ontworpen, uniek in zijn soort en praktisch in gebruik. Daarnaast kenmerkt het kippenhok van Huureenkip.nl zich door hoge kwaliteit.

Kippenhok kopen standaard of geheel naar uw wens

De kippenhokken bij huur een kip zijn te koop in verschillende soorten, maten, prijsklassen en indelingen. Een groot kippenhok, een nachthok voor kippen, een kippenhok met ren, een kippenhok zonder ren: alles is mogelijk. In een groot kippenhok met ren kunnen de kippen heerlijk scharrelen. De meeste kippenhokken hebben ook een praktisch legnest dat eenvoudig te openen is. U kiest voor een kippenhok zonder ren als u de mogelijkheid heeft om uw kippen in de tuin te laten scharrelen. Ook kunt u kiezen voor een losse kippenren. Het voordeel hiervan is dat deze makkelijk te verplaatsen is en veelal makkelijk kan worden opgeborgen in de wintermaanden. Een losse kippenren kunt u goed combineren met een kippenhok zonder ren. Wanneer u een kleine ruimte tot uw beschikking heeft, bent u bij ons ook aan het juiste adres: wij hebben namelijk ook kleine kippenhokken! Of speciaal op maat gemaakt. Bij deze grote kippenhokken heeft u de mogelijkheid om aanpassingen aan het hok te doen. Deze kippenhokken worden voor u gemonteerd en bezorgd op locatie.

Prijslijst Voldux dierenverblijven:
Onderstaande prijzen zijn inclusief bezorging.
Hokken worden gemonteerd geleverd.

VOLDUX – Kippenhok Toon 336 x 128 x 193 cm (incl. Legnest) € 1.189,00
VOLDUX – Dierenverblijf Nova 217 x 91 x 151 cm € 699,00
VOLDUX – Dierenverblijf Romy 300 x 90 x 160 cm € 790,00
VOLDUX – Kippenhok Fenne 190 x 88 x 80 cm € 540,00
VOLDUX – Kippenhok Jasper 140 x 90 x 157 cm € 590,00
VOLDUX – Kippenhok Jasper XL 204 x 89 x 169 cm € 660,00
VOLDUX – Kippenhok Linda 113,5 x 93,5 x 121 cm € 349,00

Kippenhok kopen bij huureenkip.nl

Als u uw keuze voor een kippenhok heeft gemaakt, kun u eenvoudig en snel online bestellen. Of neem even contact op info@huureenkip.nl Zowel de kleine als grote kippenhokken worden in elkaar bezorgd. Al onze kippenhokken zijn hand gemaakt, uitsluitend van A-kwaliteit en worden binnen 6 werkdagen op afspraak in elkaar geleverd. Daarnaast kunt u bij huureenkip.nl ook terecht voor kippenvoer of een voer en drinkbak voor uw kippen. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Neem gerust contact op. Liever Huren in plaats van kopen? of het kippenhok compleet met alles. neem vrijblijvend contact op.

kippenhok kopen inclusief kippen en alle benodigdheden

Kippen starterspakket

  • Kippenhok Linda
  • 3 (kriel) kippen
  • voer en drinkbak
  • voerton, voerschep
  • bedding en poepschep
  • instructie en Whatsapp ondersteuning