Geplaatst op

Kippenhok huren

Kippenhok huren met kippen

Je hebt een tuin en weet niet zeker of kippen daarbij passen. Wij bieden de mogelijkheid om dit te proberen door een kippenhok met alle benodigdheden te huren. We leveren alles mee het kippenhok, de (kriel) kippen, het voedsel en een instructie zodat je precies weet wat je moet doen. Kom je er toch niet uit kan je altijd even naar ons Whats-appen. Bevallen de kippen kan je alles overnemen, zo niet komen we alles weer ophalen.

Kippen zijn mega leuk!

Je eigen bio afval verwerkers. Bijna al het groente, fruit en tuin afval kunnen bij de kippen. Wat we als mensen niet opeten kan een kip prima van leven. En als bedankje legt ze heerlijk verse eieren. Kippen houden is zoals alle huis dieren niet zomaar iets waar je aan begint. Daar willen wij bij helpen. Je huurt bij ons het kippenhok met alle benodigdheden. 

Ook leuk voor kinderen

Kippen zijn zeer sociaal en heel knuffelbaar, super leuk voor kinderen. Leer ze verantwoordelijkheid, zonder er gelijk aan vast te zitten. Kippenhok huren als leertraject voor je kids, een super ervaring. 

Iedereen kippen en breng de boerderij bij je thuis, geen noodzaak om naar een kinderboerderij te gaan of eieren te kopen in de winkel. Gewoon je eigen eieren uit je eigen tuin, je weet precies wat je eet. Een krielkip legt ongeveer 3 eieren per week. Een ei is ongeveer 30 dagen te bewaren. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende prijsopgave! 

Verzorging van het kippenhok

Dit valt reuze mee, 1 x per week dient het kippenhok schoongemaakt te worden. de bodembedekking kan in de groene container of op de compost stapel als die er is. Drinken en eten elke dag controleren, blijkt er altijd nog voldoende eten te zijn kan je rustig een dag overslaan. En liefst dagelijks eieren rapen. Zo voorkom je dat de kippen broeds worden. Ontwormen en ontluizen doen wij, we halen de kippen bij lange verhuurperiode bij je op en zorgen dat ze terug komen als de eieren weer goed zijn om te eten. Dat is nog eens kippen houden zonder zorgen. Mocht je toch iets verdachts zien aan de kippen. Let op kippen zijn taaie dames, ze laten niet graag zien dat het slecht gaat. Neem dan gelijk contact op. Gezonde blije kippen die vrolijk rondscharrelen bij iedereen thuis, dat is ons doel. Zo hoeven er minder kippen in de industrie voor onze eieren. 

Heb je suggesties voor ons ook dat horen we graag. Wat kunnen we beter doen, missen we informatie, wilt u ons helpen? Stuur een berichtje.

Wat zit er standaard bij:

  • Verhuur kippenhok
  • 3 krielkippen ( standaard Cochin, Wyandotte of Barnevelder kriel)
  • Voer en bodembedekking
  • Voer en drinkbak
  • Handleiding en whatsapp ondersteuning