Geplaatst op

Kippen kopen

‘Kippen houden is harstikke leuk’, en om dat te ervaren kun je kippen bij ons huren of kippen kopen. U zult versteld staan hoe tam ze kunnen worden. De meeste kippenrassen die zijn snel vertrouwd zijn met hun verzorgers en willen door u aangehaald willen worden. Uiterraard kan je bij ons ook kippen kopen
Hebt u altijd al kippen willen houden? Of bent u op zoek naar een nieuw hok of toebehoren? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Op de website vindt u alle informatie over:

  • Het houden van kippen
  • De verzorging van kippen
  • Verschillende kippenhokken en kippenverblijven;
  • Kippenproducten, toebehoren en kippenvoer.

Kippen

Elke dag uw eigen verse eieren, dat is een van de vele leuke redenen om kippen aan te schaffen. Er zijn nog vele andere redenen om kippen te houden. Een groepje kippen is vaak een sierraad voor uw tuin, zeker als u kiest voor kleurrijke kippen. Daarnaast zijn er veel kindvriendelijke kippen die gemakkelijk tam te maken zijn. Elke sierkip heeft zijn eigen eigenschappen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden. We gaan er met u over hebben hoeveel ruimte ze bij u krijgen, of ze actief en vliegerig mogen zijn of juist rustig en snel tam, of ze veel eitjes moeten leggen of juist snel broeds mogen zijn.

Kippenhokken

Uw kippen hebben een goed verblijf nodig, ook als u ze vaak los laat lopen in uw tuin. Het kippenhok beschermt de kippen tegen wisselende weersinvloeden, geeft ze elke nacht een veilig onderkomen en het is een veilige plek om de eitjes te leggen. Bij huureenkip.nl heeft u keuze in allerlei maten en varianten kippenhokken. Mocht u toch een heel ander idee hebben dan vinden wij dat juist leuk, wij maken graag een verblijf op maat! De handgemaakte kippenhokken zijn van de beste kwaliteit, en gaan 10 tot 15 jaar mee. Ze worden geleverd met 2 jaar garantie

Kuikens

Vanaf het voorjaar (vaak vanaf februari) Verhuren we broedmachines met alle benodigdheden. Vindt u het leuk om uw kippen van jongs af aan op te voeden, dit uw kans! Natuurlijk komt er een iets andere verzorging bij kijken, wij geven u daar alle advies over. Alle benodigdheden om de kuikens gezond groot te brengen leveren we mee.

Waarom kippen kopen bij Huureenkip.nl?

  • Wij geven u (kippen)advies op maat
  • U heeft een enorme keuze in de verschillende rassen;
  • Compleet aanbod: alle benodigdheden voor het houden en verzorgen zijn bij ons verkrijgbaar;
  • U kunt uw (oude) kip(pen) bij ons achter laten tegen een kleine vergoeding;
  • U krijgt gratis whatsapp ondersteuning voor verzorging op maat

We verhuren verschillende kippenrassen. Omdat wij niet alle kippenrassen tegelijk kunnen houden raden wij u aan om vooraf te informeren naar de beschikbaarheid van het kippenras waar u naar op zoek bent. stuur gerust een e-mail of app bericht.