Geplaatst op

Broedmachine

broedmachine

Opzoek naar een broedmachine die bij je past? Bij Huureenkip.nl hebben we broedmachines voor elke kippenliefhebber die wil starten of upgraden van zijn huidige broedmachine. Van beginner tot sportfokker. Kom je niet uit de keuze voor de juiste broedmachine, dan helpen wij je graag verder. Stuur gerust een email of Whatsapp bericht.

We staan achter de kwaliteit van onze broedmachine. Eieren die niet uitkomen zijn vervelend. De broedmachines en merken welke we aanbieden staan we persoonlijk achter. Je kunt bij ons terecht voor de merken Brinsea, MS broedmachine, Puisor Nou en onze persoonlijke budget topper. Elk merk heeft zijn unieke eigenschappen. Alle broedmachines worden gratis verzonden.

Broedmachine merken

Ons assortiment bestaat uit betrouwbare broedmachines met hoge uitkomstresultaten. Wij staan achter de merken uit ons aanbod. Begin je met de leuke hobby? En heb je vragen, stel ze gerust. Elk merk heeft zijn eigen voordelen. Betrouwbaar, lange levensduur, goedkoop, meer controle.

Garantie op broedmachines

Op alle broedmachines zit garantie. Deze gaat in op het moment dat het product bij je bezorgd wordt. We begrijpen dat als een broedmachine stuk gaat, dit altijd op het verkeerde moment gebeurd. Wij proberen dan altijd een passende oplossing te vinden om het onderdeel zo snel mogelijk te repareren of te vervangen.

Broedmachine onderdelen

Gelukkig gaat een broedmachine langer mee dan de garantieperiode, maar het kan zijn dat er op den duur een klein onderdeeltje vervangen dient te worden door slijtage. Het voordeel van goede broedmachine merken is dat de broedmachine onderdelen ook los te verkrijgen zijn. Van alle merken in ons assortiment kunnen wij de onderdelen snel leveren. Vaak al de volgende dag, omdat we het op voorraad hebben liggen.

Starten met broeden

Eieren uitbroeden met een broedmachine is ontzettend leuk en er valt dan ook veel over te vertellen. We helpen je dan ook graag op weg met praktische tips.