Geplaatst op

Broedmachine huren voor thuis

Ervaar het wonder van kuikens uitbroeden thuis, en leer door te ervaren!

Bij huur een kip vinden we het belangrijk dat iedereen dichter bij de natuur kan komen te staan. Een van de manieren waarop we hieraan werken is door in heel Nederland een totaal pakket broedmachine huren aan te bieden om iedereen het ontstaan van het leven kunnen laten ervaren.

Broedmachine huren, onze service bied iedereen thuis op scholen, kinderdagverblijven, gastouders en verzorgingstehuizen de mogelijkheid om kuikens uit te broeden. Leer en geniet! Het kan altijd en overal, als u een broedmachine huren pakket neemt krijgt u alle benodigdheden mee geleverd zoals:

  • Broedmachine
  • Bevruchte eieren
  • Schouwlamp
  • Kuikenhok met warmteplaat, water en voedselbak
  • Voedsel en zaagsel
    genoeg voor de huurperiode
  • Handboek / instructie + WhatsApp ondersteuning

Het is een fantastische manier om de  geboorte van kuikens te ervaren. Onze broedmachine is volledig automatisch en draait tijdens het broedproces regelmatig de eieren. De eieren hebben 21 dagen nodig om te ontwikkelen tijdens het ontwikkelen kan je middels schouwen in het ei kijken en de laatste paar dagen kun je de eitjes horen. Zodra ze zijn uitgekomen, kunnen ze worden verplaatst naar het ‘Kuikenhok’. In het Handboek staat alles wat je moet weten om de eieren uit te laten komen. Mocht er onverhoopt toch een situatie zijn waar u niet uitkomt hebben we de WhatsApp ondersteuning. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen. We proberen u dan zo goed en snel mogelijk te helpen.

De kuikens worden na de huurperiode weer opgehaald inclusief alle toebehoren. Er kan ook voor gekozen worden de kuikens over te nemen. Alles is mogelijk, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Let op de kuikens hebben na uitkomst nog 8 weken warmte middels een warmteplaat nodig.

We doen ons best om u vruchtbare eieren te leveren, maar soms werkt het met Moeder Natuur niet helemaal volgens plan. Ook dan zorgen we voor een passende oplossing