Geplaatst op

Broedmachine huren voor op school of thuis?

Ervaar het wonder van kuikens uitbroeden op school, en leer door te ervaren!

Bij huur een kip vinden we het belangrijk dat kinderen dichter bij de natuur komen te staan. Een van de manieren waarop we hieraan werken is door in Nederland een totaal pakket broedmachine huren aan te bieden om de leerlingen het ontstaan van het leven kunnen laten ervaren.

Broedmachine huren, onze service bied scholen, kinderdagverblijven, gastouders, ouders en verzorgingstehuizen de mogelijkheid om kuikens uit te broeden. Leer en geniet! Het kan altijd en overal, als u een broedmachine huren pakket neemt krijgt u alle benodigdheden mee geleverd zoals:

  • Broedmachine
  • Bevruchte eieren
  • Schouwlamp
  • Kuikenhok met warmteplaat, water en voedselbak
  • Voedsel en zaagsel
    genoeg voor de huurperiode
  • Handboek / instructie + WhatsApp ondersteuning
  • Ondersteunend les materiaal

Het is een fantastische manier om de  geboorte van kuikens te ervaren. de eieren moeten 3 tot 5 keer per dag gekeerd worden. De eieren hebben 21 dagen nodig om te ontwikkelen en de laatste paar dagen kun je de eitjes horen. Zodra ze zijn uitgekomen, kunnen ze worden verplaatst naar het ‘Kuikenhok’. In het Handboek staat alles wat je moet weten om de eieren uit te laten komen. Mocht er onverhoopt toch een situatie zijn waar u niet uitkomt hebben we de WhatsApp ondersteuning. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen. We proberen u dan op afstand zo goed mogelijk te helpen.

het broed pakket word na 4 weken weer opgehaald inclusief alle toebehoren. Er kan ook voor gekozen worden de kuikens te verplaatsen naar je eigen kippenhok. Alles is mogelijk, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

We doen ons best om u vruchtbare eieren te leveren, maar soms werkt het met Moeder Natuur niet helemaal volgens plan, we zorgen in overleg voor een passende oplossing. We noemen het Kuikengarantie.

Broedmachine huren? Klik hier voor meer informatie, of neem contact op via info@huureenkip.nl